Rreth TORUI

 • 01

  Ekipi i fortë teknik

  Ne kemi një ekip të fortë teknik në industri, dekada përvojë profesionale, nivel të shkëlqyer dizajni, duke krijuar një pajisje inteligjente me efikasitet të lartë me cilësi të lartë.

 • 02

  Krijimi i qëllimit

  Kompania përdor sisteme të avancuara të projektimit dhe përdorimin e menaxhimit të avancuar të sistemit ndërkombëtar të menaxhimit të cilësisë ISO9001 2000.

 • 03

  Përparësitë

  Produktet tona kanë cilësi të mirë dhe kredi për të na lejuar të krijojmë shumë degë dhe shpërndarës në vendin tonë.

 • 04

  Cilësi e shkëlqyer

  Kompania është e specializuar në prodhimin e pajisjeve me performancë të lartë, forcë të fortë teknike, aftësi të forta zhvillimi, shërbime të mira teknike.

Produktet

Lajme

 • Mëngë Lebus është një qasje më efikase
 • Lubrifikimi i çikrikut dhe rëndësia e tij

hetim